De beste Matras van de wereld. Speciaal ontworpen voor u.

Nieuwste uitvindingen voor het goed slapen

Onze matrassen maken wij uitsluitend van kwalitatief hoogwaardige materialen, waarbij comfort ons uitgangspunt is. Tevens wordt elk aspect van onze matrassen uitgebreid gekeurd en getest op: drukverdeling, ademend vermogen en duurzaamheid. Wij hechten belang aan milieuvriendelijkheid en afwezigheid van schadelijke stoffen.

Zo wordt elk matras geproduceerd en afgeleverd conform alle actuele keuringen en normeringen: CE, ISO, Öko-Tex 100 klasse 1.

Super Stretch & Extra Flexibel

Het ligvlak – oftewel de overtrek – van de matras is temperatuur- en vochtregulerend. Dankzij de ritssluiting is het goed afneembaar en geschikt voor in de wasmachine. De klimaatvezels en 3D-Mesh zorgen voor een optimale ventilatie tijdens uw slaap.

Dit is een Geweldige Matras!

i-Yoga.nl heeft al haar kennis en expertise toegepast om de Yoga-Matras® creëren. Een matras met ongeëvenaarde kenmerken qua ventilatie en duurzaamheid in combinatie met een perfecte ondersteuning.

Sleep on air
De ronde, open celstructuur van de Schuim is uniek en ongeëvenaard en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie door een optimale afvoer waardoor je beter, hygiënischer en gezonder slaapt. De open celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht, daardoor ontstaat optimale ondersteuning die de drukpunten van het lichaam verlicht.

Zorg dat u in Balans blijft!

Er zijn weinig dingen zo belangrijk voor uw gezondheid als voldoende slaap.

Een verstoorde nachtrust kan dan ook tot allerlei gezondheidsproblemen leiden.

Achter slaapproblemen schuilt vaak ook een slecht matras

Een goed matras kan u helpen om de juiste gezonde balans te vinden en te behouden.

Get in BALANZ Now!

Een Perfect Matras

VOOR IEDEREEN

 

Slapen is hét middel voor successen. Zou het in een potje kunnen zitten, dan was het zonder twijfel het meest verkochte product.

Zodra jij in gaat zien hoe belangrijk slapen is en je daar ook op aanpast, merk je dat je een heel ander leven gaat krijgen. Niet voor niks slapen topsporters erg veel. Zij kunnen namelijk niet presteren zonder voldoende slaap. Dat is dan ook meteen de reden waarom slapen beter is dan een workout. Je verhoogt de productiviteit, de concentratie en je bent veel alerter. Je prestaties zullen daardoor beter worden.

Of je nu wilt presteren op je werk, in een sport of op welk vlak dan ook, dan zul je goed moeten slapen en op je slaaphouding moeten letten. Dit zorgt voor meer energie en je voelt je een stuk fitter.

Get in BALANZ Now!

Proef zelf de Elegantie

De enige matras die het uitstraalt.

U zult weer van het slapen genieten!

TEST HET NU!

Ontdek het zelf!

U zal er van houden.